#3300 odoslanie balíka
Dobrý deň. Chcel by som cez Vašu spoločnosť poslať na dobierku balík s krehkým obsahom /gramorádio / o rozmeroch cca 80x30x40 / len odhad - presné rozmery dodám v prípade dohody /. Na zabalenie nemám krabicu ani bublinkovú fóliu aby sa prepravovaný tovar nepoškodil. Viete mi zabezpečiť aj obal ? Prípadne mi poraďte ako by som mal postupovať . Ďakujem za Vašu odpoveď
Odpoveď
Dobrý deň,
zaslanie zásielky na dobierku je samozrejme možné, túto požiadavku je potrebné zadať v kalkulátore na našich stránkach. Potom sa Vám zobrazia iba tí prepravcovia, ktorí túto službu poskytujú. Pri vytváraní objednávky je potrebné vyplniť v doplnkových službách konkrétnu požadovanú čiastku a číslo účtu odosielateľa. Dobierková čiastka je zaslaná na účet odosielateľa do 10 pracovných dní od doručenia. Avšak objednávka prepravy ako taká musí byť uhradená vopred, potom objednávku spracujeme a zašleme Vám bližšie informácie na vyzdvihnutie zásielky. Aby mohla preprava zásielky prebehnúť, je potrebné zabaliť zásielku do kartónu, je to podmienka prepravcov. Pokiaľ by zásielka nebola do kartónu zabalená, kuriér by mohol zásielku odmietnuť alebo by sa Vám vrátila z depa. Odporúčame si obalový materiál zaistiť, nech máte istotu, že zásielka bude riadne doručená.
S pozdravom a prianím pekného dňa,
tím ShipEx.sk
- © ShipEx Logistic